Bekijk beschikbaarheid

Kunstenaars

Kunstenaar

Bea Koenis

Kunstenaar

Erna van der Veen

Kunstenaar

Pier Wouda

Kunstenaar

Truus Bongenaar

Kunstenaar

Riann van Nieuwkerk

De expositie

Een voorproefje van de expositie kun je zien in het filmpje!

Persbericht

Vanaf heden siert een nieuwe expositie met als thema ‘het Hollandse landschap en de zee’, de benedenverdieping van het stijlvolle monument, annex restaurant en hotel, Huize Glory in Bergen aan Zee.
De vijf kunstenaars zijn: Erna van der Veen met duinlandschappen en een vergezicht over de Waddenzee, Bea Koenis met landschappen en natuur bij Langedijk, Pier Wouda met de duindoorgang bij de Slufter, Riann van Nieuwkerk met vroeg werk, zeegezichten en Truus Bongenaar met een solo expo in de bibliotheek met voornamelijk houtskool werk van mysterieus duinlandschap en polder.

Bij elkaar ruim dertig werken, die in deze prachtige omgeving met uitzicht op de Noordzee te bewonderen zijn. De prijzen van de werken zijn tot 700 euro. U kunt direct contact opnemen met de kunstenaars bij vragen. De expo hangt tot de Kunst tiendaagse op 20 oktober 2023. Bijgaand de flyer


Voor meer info en fotomateriaal: hettykat@gmail.com

 

De Flyer

Flyer voor expositie huize glory bergen aan zee zomer 2023. Namen van kunstenaars: Bea Koenis, Erna van der Veen, Pier Wouda, Truus Bongenaar en Riann van Nieuwkerk. 8 schilderijen zichtbaar van zeegebied of natuur. Onderaan het plaatje staan adres gegevens van de plek van de expositie.

F.A.Q

De expositie loopt  tot 20 oktober 2023. 

Alle kunstwerken zijn door het gehele pand tentoongesteld. Neem gerust een kijkje en verdwaal door het pand langs alle mooie kunstobjecten.

Alle kunstobjecten in Huize Glory zijn voorzien van een prijslabel. Hierop is ook de naam te vinden van de Kunstenaar. De kunstenaar is via zijn/haar telefoonnummer te bereiken. Kijk hierboven voor de desbetreffende contact gegevens. 

Wilt u graag ook uw kunst exposeren in Huize Glory, dan kunt u altijd contact opnemen met onze manager. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Stuur ons dan even een e-mail via het contactformulier. 

Heeft u nog specifieke vragen over onze expositie?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE receptie–>