Bekijk beschikbaarheid

Dineren met het mooiste uitzicht van de omgeving!

Lunch

Restaurant Huize Glory is een laagdrempelig en gastvrij restaurant. Hier voelt u zich welkom en kunt u genieten van  heerlijke gerechten en dranken met een adembenemend uitzicht.
 
Onze koks hebben een fijne, lekkere, diverse en betaalbare lunchkaart voor u samengesteld! 
 
Ons restaurant is woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur geopend.
 
Nieuwsgierig naar de kaart. Bekijk dan hieronder onze lunchkaart.
 

Borrelen

Aan de eind van de middag lekker even borrelen op het terras, met een fantastisch uitzicht naar zee? Natuurlijk op Huize Glory!
 

Diner

In de avond ontspannen en prachtig dineren met zeezicht vanaf het Russenduin. Met authentieke ingrediënten uit deze regio zorgen we voor een bijzondere beleving. Laat u verwennen door ons en geniet van onze heerlijke en betaalbare gerechten.

 
U kunt bij ons dineren op vrijdag en zaterdag tussen 17:00 en 20:00 uur.

 
Benieuwd naar de kaart. Bekijk dan hieronder onze dinerkaart. 
 

High-Tea

Wilt u liever komen genieten van een High-Tea? Dit is op aanvraag mogelijk tot 20 personen. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden
 

Openingstijden Restaurant

Ons restaurant en terras hebben tijdelijk aangepaste openingstijden. Woensdag, donderdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur. 

Maandag t/m dinsdag is het restaurant gesloten. Reserveren: 072-5815396 of restaurant@huizeglory.nl

Contact

Heeft u vragen of wilt u telefonisch reserveren. Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Adam Lubarski

 Chef kok 

Huize Glory beschikt over een gedreven chef-kok.  Adam werkt al meerder jaren met veel plezier en passie voor ons Hotel. Adam is altijd kritisch met het samenstellen van de menukaarten en met zijn collega’s altijd opzoek naar nieuwe gerechten en lokale streekproducten. Adam leeft voor goede recensies, dus heeft het gesmaakt, loop dan gerust even de keuken in.

Feestje of vergadering

Huize Glory is de ideale plek om ongedwongen met uw familie of collega’s te genieten van een privé diner of lunch in onze unieke bieb of zonnezaal met uitzicht op zee. 
 
In overleg met Rosa kijken we gezamenlijk naar uw wensen en onze mogelijkheden. 
 
Heeft u interesse en bent u benieuwd naar onze tarieven. Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of gezellig langskomen! 
 

F.A.Q

Huize Glory heeft geen afhaalmaaltijden. Wel kunt u natuurlijk een kopje koffie to go bestellen bij het restaurant. 

U kunt telefonisch bij ons reserveren. Bellen is mogelijk tussen 11:00 en 20:00 op nummer 072-5815396. Ook kunt u uw vragen of reservering via het contactformulier of via de e-mail: restaurant@huizeglory.nl aan ons doorgeven. Bij vragen kunnen wij altijd nog even contact met u opnemen

Geeft u gerust bij uw reservering uw allergieën door. Wij controleren dan bij de kok wat er voor u mogelijk is. 

Reserveren is niet verplicht. Wel raden wij u aan als u zeker wilt zijn van uw plek of met een grote groep komt dit even te doen. 

Honden zijn in het hotel niet toegestaan. Wel zijn honden toegestaan op ons terras mits aangelijnd. 

Mocht het nu voorkomen dat uw reservering niet goed is aangekomen of wij niet hebben gereageerd binnen 24 uur. Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op.