Bekijk beschikbaarheid

Dineren met het mooiste uitzicht van de omgeving!


Reserveer uw plekje

Lunch

Restaurant Huize Glory is een laagdrempelig en gastvrij restaurant. Hier voelt u zich welkom en kunt u genieten van  heerlijke gerechten en dranken met een adembenemend uitzicht. Laat u verwennen met lekkere koffie en gebak. We staan bekend om onze uitstekende expresso en cappuccino! Onze koks hebben een fijne, lekkere, diverse en betaalbare lunchkaart voor u samengesteld! Van 11:30 – 18:00 uur kunt deze bestellen. Ons restaurant is van woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur geopend. Op feestdagen zoals Paasmaandag en Pinkstermaandag zijn wij ook voor lunch geopend. Nieuwsgierig naar de kaart. Bekijk dan hieronder onze lunchkaart.


Bekijk lunchkaart

Borrelen

Aan de eind van de middag lekker even borrelen op het terras, met een fantastisch uitzicht naar zee? Natuurlijk op Huize Glory!

Bekijk borrelkaart

Diner

Diner bieden wij aan op vrijdag en zaterdag. Met authentieke ingrediënten uit deze regio zorgen we voor een bijzondere beleving. Omdat we een klein restaurant zijn maar toch altijd verse ingrediënten willen garanderen vragen we u minimaal twee dagen van tevoren te reserveren. Laat u verwennen door ons en geniet van onze heerlijke en betaalbare gerechten.

Bestellen kan tot 20:00 uur Benieuwd naar de kaart? Bekijk dan hieronder onze dinerkaart.


Bekijk dinerkaart

High-Tea

Wilt u liever komen genieten van een High-Tea? Dit is op aanvraag mogelijk vanaf 6 tot 20 personen. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden


High-teakaart

Openingstijden Restaurant

Ons restaurant en terras heeft tot 7 mei de volgende openingstijden:
Woensdag, donderdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur (diner bestellen tot 19:30).
Maandag t/m dinsdag is het restaurant gesloten.

Op feestdagen zoals Paasmaandag en Pinkstermaandag zijn wij ook voor lunch geopend (van 11:00-17:00).
Reserveren kan telefonisch of via e-mail.

Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster PortalBack

Contact

Heeft u vragen of wilt u telefonisch reserveren. Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.


contactformulier

Feestje of vergadering

Huize Glory is de ideale plek om ongedwongen met uw familie of collega’s te genieten van een privédiner of -lunch. U heeft dan in onze unieke bibliotheek en zonnezaal uitzicht op zee.

In overleg met het team kijken we gezamenlijk naar uw wensen en onze mogelijkheden.

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar onze tarieven. Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen graag contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of gezellig langskomen!


Neem contact op

F.A.Q

Hebben jullie ook afhaal?

Huize Glory heeft geen afhaalmaaltijden. Wel kunt u natuurlijk een kopje koffie to go bestellen bij het restaurant.

Hoe kan ik reserveren?
U kunt telefonisch bij ons reserveren. Bellen is mogelijk tijdens de openingstijden van het restaurant op nummer 072-5815396. Ook kunt u uw vragen of reservering via het contactformulier of via de e-mail: restaurant@huizeglory.nl aan ons doorgeven. Bij vragen kunnen wij altijd nog even contact met u opnemen
Ik heb allergieën, houdt de kok hier rekening mee?

Geeft u gerust bij uw reservering uw allergieën door. Wij controleren dan bij de kok wat er voor u mogelijk is.

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren is niet verplicht. Wel raden wij u aan als u zeker wilt zijn van uw plek of met een grote groep komt dit even te doen.

Mag ik mijn hond ook meenemen?

Honden zijn in het hotel niet toegestaan. Wel zijn honden toegestaan op ons terras mits aangelijnd.

Ik heb geen bevestiging van mijn reservering gehad?

Mocht het nu voorkomen dat uw reservering niet goed is aangekomen of wij niet hebben gereageerd binnen 24 uur. Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op.