Bekijk beschikbaarheid

Kunstenaars

Kunstenaar

Simone Bosch

Kunstenaar

Erna van der Veen

Kunstenaar

Jeanne Schiff

Kunstenaar

Truus Bongenaar

De expositie

Een voorproefje van de expositie kun je zien in het filmpje!

Persbericht

Sinds begin november hangt er een nieuwe kunstexpositie in Huize Glory in Bergen aan Zee met als titel Schilderen met Poëzie.

Behalve een prachtige wandeling over het landgoed, en een bezoek aan het stijlvolle monument Huize Glory, waarvandaan u uitzicht heeft over zee, kunt u genieten van meer dan twintig kunstwerken.

De kunstenaars: Truus Bongenaar, Erna van der Veen en Simone Bosch, allen op een heel eigen manier geïnspireerd door de natuur, hebben naast hun schilderijen ook een aantal van hun gedichten aan de muur hangen.

Truus Bongenaar is gefascineerd door het spel van licht en donker Erna van der Veen kijkt in verre verten en naar binnen Simone Bosch uit zich in subtiele mysterieuze romantiek.

Deze heel nieuwe kennismaking met de schilders/dichters blijft gedurende de wintermaanden mogelijk. Op de website van Huize Glory is de folder en een video te zien van de expositie.

Op de eerste verdieping blijft de permanente tentoonstelling van wijlen Jeanne Schiff te zien met stillevens.

Voor fotomateriaal, interview of andere inlichtingen mail naar de organisatrice Jet Kat hettykat@gmail.com  

De Flyer

Hieronder de Flyer geleverd door de kunstenaars!

Flyer voor kunstexpositie huize glory herfst 2023. Titel: schilderen met poëzie. Kunstenaars: Erna van der Veen, Jeanne Schiff, Truus Bongenaar en Simone Bosch.

F.A.Q

De expositie loopt  tot mei 2024

Alle kunstwerken zijn door het gehele pand tentoongesteld. Neem gerust een kijkje en verdwaal door het pand langs alle mooie kunstobjecten.

Alle kunstobjecten in Huize Glory zijn voorzien van een prijslabel. Hierop is ook de naam te vinden van de Kunstenaar. De kunstenaar is via zijn/haar telefoonnummer te bereiken. Kijk hierboven voor de desbetreffende contact gegevens. 

Wilt u graag ook uw kunst exposeren in Huize Glory, dan kunt u altijd contact opnemen met onze manager. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Stuur ons dan even een e-mail via het contactformulier. 

Heeft u nog specifieke vragen over onze expositie?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE receptie–>