Bekijk beschikbaarheid

Ons landgoed

Veilig en vertrouwd verblijf

U bent bij ons van harte welkom. Huize Glory stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers. Dankzij de ruime opzet van ons hotel, restaurant en ons landgoed van 13 hectare duingebied geniet u van voldoende ruimte tijdens uw verblijf. Verder kunnen wij u volledig ontzorgen met ons ontbijt,  lunch en diner.

Geschiedenis

Landgoed Huize Glory is als zomerresidentie gebouwd in opdracht van August Jansen, die behoorde tot een rijke familie. De eerste steen werd gelegd in 1916. Nu alweer meer dan 100 jaar een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. 

Locatie

Beleef een hotelovernachting om niet te vergeten bij Landgoed Huize Glory hotel in Bergen aan Zee. Een plek om tot rust te komen omringd door groen en genietend van de frisse zeelucht. Begin de dag met een wandeling naar de kust of over ons 13 hectare landgoed. De 11 knusse hotelkamers en appartementen zorgen voor een huiselijke verblijf samen met uw gezin of met familie en vrienden.

Omgeving

Landgoed Huize Glory is gelegen midden in het Noord-Hollands natuurgebied. Vanuit het landgoed kunt u wandelen door het Bergense bos- en duingebied of uitwaaien en/of zonnen op het strand. Wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Kunst

In het restaurant en in de wandelgangen heeft Jet Kat, ervaren in de galeriewereld in Amsterdam, de kunstexpositie ter hand genomen. Ook vindt hier elk jaar in oktober een bijzonder evenement plaats: de Kunst10daagse.  

Faciliteiten

Bekijk hier overzichtelijk welke faciliteiten Landgoed Huize Glory te bieden heeft, bijvoorbeeld ons restaurant, laadpalen en wifi modems. Ook kunt u hier meer te weten komen over het huisdierenbeleid, fietsverhuur en onze parkeermogelijkheden.

vacatures

Wij bieden je een unieke werkplek op één van de mooiste plekken van Nederland. Benieuwd of er vacatures open staan. Klik dan snel op de button hieronder.