Bekijk beschikbaarheid

Veilig en vertrouwd bijeen

U bent bij ons van harte welkom. Huize Glory stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers. Dankzij de ruime opzet van ons hotel, restaurant en ons landgoed van 13 hectare duingebied geniet u van voldoende ruimte tijdens uw verblijf. Verder kunnen wij u volledig ontzorgen met ons ontbijt,  lunch en diner.

Vergaderen

Laat u inspireren tijdens een vergadering met uitzicht op zee. Onze lichte, gezellige zalen bieden u de perfecte locatie om in alle rust te vergaderen. De zaal naast het restaurant (Bibliotheek) biedt ruimte voor maximaal 16 personen, in theateropstelling voor 25 personen.
 
In de vergaderzaal op de eerste verdieping (Zonnezaal) kunt u met maximaal 24 personen vergaderen. In theateropstelling is er plaats voor 50 personen.
 
Heeft u vragen of wilt u een offerte, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Arrangement

Breidt u uw vergadering uit naar meerdere dagen en blijft u overnachten? Dan geniet u optimaal in onze comfortabele kamers met uitzicht over zee of duin. In verband met ons beperkte aantal kamers is overnachten mogelijk tot 15 personen (indien er sprake is van alleengebruik). Van november t/m februari (uitgezonderd schoolvakanties) ontvangt u 10% korting op onze meerdaagse arrangementen.

Uiteraard kunnen wij uw vergaderarrangement naar wens aanvullen met een gezellige borrel of een luxe High Tea.

Evenementen

Heeft u een evenement wat u op ons landgoed wilt organiseren dan kan dat natuurlijk. Een gezellig etentje, koffie met gebak, high tea, het is allemaal mogelijk. In de weekeinden nemen we groepen aan tot 20 personen en gedurende de week groepen tot 30 personen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken dan samen wat mogelijk is.