NL | EN | DE | FR

X

Onze Hoofdgerechten

Heeft u een dieet of een allergie? meld het ons.

Dinerkaart

 

Voorgerechten

Broodmandje met een variatie aan dips € 5,25

 

Carpaccio € 10,50

Parmezaanse kaas / Pijnboompitten / Basilicummayonaise

 

Chili knoflook gamba’s € 11,00

 

Salade € 8,50

Watermeloen / feta kaas / rode ui / olijven / balsamico

 

Hoofdgerechten

Runder-ribeye € 24,50

zoete aardappel / seizoensgroenten / gepofte knoflookjus

 

Zeebaars € 23,50

kruidenbulgur / seizoensgroenten / beurre blanc

 

Carpaccio salade € 15,25

parmezaan / pijnboompitten / basilicum mayonaise

 

Geitenkaas salade € 15,25

pecannoten / zontomaatjes / balsamico-stroop

 

Dessert

Blue berry cheesecake € 7,50

yoghurt-bosvruchtenijs

 

Ons restaurant is vrijdag t/m zondag geopend voor diner.

Reserveren: 072-581 53 96