NL | EN | DE | FR

  • Eethoek Topaas

  • Slaapkamer Topaas

  • Balkon van Topaas

  • Woonkamer van Tijgeroog

X

Onze 4 persoonsappartementen

Topaas

Topaas ligt op de tweede verdieping van ons gezellige hoofdgebouw. Het appartement is 46 m2 groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Topaas is een prettig, licht appartement dat van alle gemakken is voorzien. Vanaf het balkon met tuinmeubelen kijkt u uit over het duingebied.

Topaas beschikt over een woonkamer met zithoek en televisie, eettafel, keukenhoek met vier elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, wasmachine en voldoende inventaris voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met 2-persoonsbed (1.40 x 2.00m) en één met twee 1-persoonsbedden. De badkamer heeft een bad, wastafel en toilet.

Topaas is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel, rustig gelegen appartement.

 
Direct boeken

Tijgeroog

Tijgeroog ligt op de tweede verdieping van ons gezellige, sfeervolle hoofdgebouw. Het appartement is 46 m2 groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Tijgeroog biedt door zijn ligging aan de noordwestzijde van het gebouw een schitterend uitzicht over de Noordzee. Gezeten op uw balkon kunt u genieten van de rust die kenmerkend is voor een verblijf in Huize Glory.

Tijgeroog heeft een woonkamer met zithoek en televisie, eettafel, keukenhoek met vier elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en voldoende inventaris voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met 2-persoons boxspring (1.40 x 2.00m) en een met twee 1-persoonsbedden, die zich een etage hoger bevindt. De badkamer heeft een douche, een wastafel en wasmachine en het toilet is separaat.

Tijgeroog is het perfecte appartement voor mensen die op zoek zijn naar een fijn appartement met zeezicht.