NL | EN | DE | FR

  • Eethoek Topaas

  • Slaapkamer Topaas

  • Balkon van Topaas

  • Woonkamer van Tijgeroog

X

Welkom op ons Landgoed!

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u op onze website niet alles kunnen vinden of wilt u graag iemand persoonlijk spreken, neemt dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: (+31)72 581 37 41.
Ons restaurant is bereikbaar via telefoonnummer: (+31)72 581 53 96


Openingstijden Receptie:

Dagelijks 9.00 uur – 17.00 uur

Openingstijden Restaurant:

Donderdag t/m zondag van 11.00 uur – 17.00 uur.

 

 

Topaas

Topaas ligt op de tweede verdieping van ons gezellige hoofdgebouw. Het appartement is 46 m2 groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Topaas is een prettig, licht appartement dat van alle gemakken is voorzien. Vanaf het balkon met tuinmeubelen kijkt u uit over het duingebied.

Topaas beschikt over een woonkamer met zithoek en televisie, eettafel, keukenhoek met vier elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, wasmachine en voldoende inventaris voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met 2-persoonsbed (1.40 x 2.00m) en één met twee 1-persoonsbedden. De badkamer heeft een bad, wastafel en toilet.

Topaas is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel, rustig gelegen appartement.

 
Direct boeken

Tijgeroog

Tijgeroog ligt op de tweede verdieping van ons gezellige, sfeervolle hoofdgebouw. Het appartement is 46 m2 groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Tijgeroog biedt door zijn ligging aan de noordwestzijde van het gebouw een schitterend uitzicht over de Noordzee. Gezeten op uw balkon kunt u genieten van de rust die kenmerkend is voor een verblijf in Huize Glory.

Tijgeroog heeft een woonkamer met zithoek en televisie, eettafel, keukenhoek met vier elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en voldoende inventaris voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met 2-persoons boxspring (1.40 x 2.00m) en een met twee 1-persoonsbedden, die zich een etage hoger bevindt. De badkamer heeft een douche, een wastafel en wasmachine en het toilet is separaat.

Tijgeroog is het perfecte appartement voor mensen die op zoek zijn naar een fijn appartement met zeezicht.