NL | EN | DE | FR

  • Woonkamer

  • Uitzicht op zee

X

Welkom op ons Landgoed!

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u op onze website niet alles kunnen vinden of wilt u graag iemand persoonlijk spreken, neemt dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: (+31)72 581 37 41.
Ons restaurant is bereikbaar via telefoonnummer: (+31)72 581 53 96


Openingstijden Receptie:

Dagelijks 9.00 uur – 17.00 uur

Openingstijden Restaurant:

Donderdag t/m zondag van 11.00 uur – 17.00 uur.

 

 

Jade 5 pers.

Jade is ons torenappartement en ligt op de tweede verdieping van ons sfeervolle hoofdgebouw. Jade ligt onderaan de beklimming naar onze toren; het hoogste uitkijkpunt van Bergen aan Zee!

Jade is 100 m2 groot en geschikt voor maximaal 5 personen.

Het appartement beschikt over een woonkamer met zithoek en televisie, eettafel, keuken met vier elektrische kookplaten, grote koelkast, combi magnetron, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en voldoende inventaris voor 5 personen. Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed (1.40 x 2.00m), een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een 1-persoonsbed. De badkamer heeft een douche en wastafel.  Het toilet is separaat.
Naast het appartement staat een groot privé dakterras met tuinmeubelen tot uw beschikking. Vanwege de hoge ligging van het appartement heeft u een waanzinnig uitzicht over de zee.

Jade is bijzonder geschikt voor mensen die zich aangetrokken voelen tot de unieke locatie van een appartement in de toren. Daarnaast voor iedereen op zoek is naar ruimte en een prachtig uitzicht.

Direct boeken