NL | EN | DE | FR

Evenementen

Wat is er te doen tijdens uw verblijf

Live muziek

Ook in 2018 kunt u bij ons weer genieten van de Live-muziek van Gerard en Charles (Swing to Bop)

Het repertoire dat Gerard en Charles bieden en het plezier en de inspiratie waarmee zij muziek maken, voegen iets toe aan de sfeer in ons restaurant en het gezellig samenzijn. Het geluidsniveau van het Swing to Bop Collective is zodanig dat u ongestoord een gesprek kunt voeren en genieten van fijne achtergrondmuziek.

De muziekstukken zijn prettig in het gehoor liggende Jazz standards, Bossa’s, Ballads en Samba’s.

De speeldata van 2018:

 

 

U bent van harte welkom!

Data Bruiloften en Partijen

 

 

29 september bruiloft

6 oktober bruiloft

Op bovengenoemde data zijn wij verheugd een groot gezelschap/bruidspaar in Huize Glory te verwelkomen.

 

Kunst10Daagse 2018

Van 19 t/m 28 oktober 2018 is bij ons wederom Kunst10Daagse en exposeren diverse kunstenaars hun werken. U bent bij ons tussen 11.00 uur en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

De Kunst10daagse is een evenement waarbij 260 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 verschillende locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen en in het stranddorp Bergen aan Zee in Noord-Holland. Traditioneel vindt dit culturele herfstfestival plaats in de herfsvakantie. De Kunst10daagse is breed geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet van schilderkunst, beeldhouwwerk, installaties, fotografie, etsen en keramiek. Daarnaast staan er op diverse locaties in Bergen en Bergen aan Zee muziek- en toneelvoorstellingen op het programma.

https://www.dekunst10daagse.nl/home/ https://www.dekunst10daagse.nl/home/