NL | EN | DE | FR

Willkommen in unser wunderschönes Haus!

Kostenlose Parkplätze am Hotel. In der Nähe von Amsterdam

Rezeption täglich geöffnet von 9.00 Uhr bis 17.00 Uhr.

Reguläre Öffnungszeiten Restaurant:
Restaurant geöffnet:
Sonntag bis Mittwoch 11:00 – 17:00
Donnerstag bis Samstag 11:00 – 21:00

(Nederlands) Uw veiligheid staat voorop!

(Nederlands) U bent bij ons van harte welkom. Huize Glory stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers. Dankzij de ruime opzet van ons hotel en ons landgoed van 13 hectare duingebied geniet u van voldoende ruimte tijdens uw verblijf. Verder kunnen wij u volledig ontzorgen met ons ontbijt,  lunch en diner.  Natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. 

(Nederlands) Privé diner op uw kamer!

(Nederlands) Helaas hebben wij ons restaurant moeten sluiten, maar kunnen wij u gelukkig voorzien van een fijn verblijf met ontbijt, lunch en diner. Hotelgasten kunnen ontbijtboxen, lunchboxen en dinerboxen bestellen en afhalen bij het restaurant.

Op elke kamer hebben wij nu tijdelijk een dinertafel geplaatst, zodat u op een ontspannen manier kunt dineren.

We hopen u snel te mogen verwelkomen. Bekijk onze kamers via onderstaande button. Alle kamerprijzen zijn inclusief ontbijt.

Dinerkaart

 

(Nederlands) Bekijk onze kamers

(Nederlands) Huize Glory en coronaproof genieten

(Nederlands) Juist nu is het prettig om te ontsnappen aan de alledaagse sleur. Het is heerlijk en gezond om buiten een activiteit te ondernemen zoals wandelen of fietsen. Huize Glory bevindt zich op 10 minuten lopen van het strand en u loopt zo vanaf ons Landgoed het bos- duingebied in. De omgeving hier is prachtig in alle seizoenen.

Bekijk nu alle kamers & appartementen van Huize Glory. Reserveren kan via info@huizeglory.nl of via de boeking link. Alle kamerprijzen zijn inclusief ontbijt.

 

(Nederlands) Bekijk kamers & appartementen