NL | EN | DE | FR

Welkom op ons Landgoed!

Uw veiligheid is onze belangrijkste prioriteit

Wij verhuren hotelkamers en appartementen en hebben maatregelen getroffen om u een veilig verblijf te kunnen bieden.

Ook mogen wij onze gasten verwennen met een heerlijke betaalbare lunch en diner. 


Openingstijden Receptie: Dagelijks 9.00 uur – 17.00 uur

Openingstijden Restaurant enkel voor hotelgasten: maandag t/m zondag 12:00 uur – 21.00 uur

Heeft u vragen u mag ons altijd mailen: info@huizeglory.nl of bellen:  Receptie: (+31)72 581 37 41 Restaurant: (+31)72 581 53 96

Uw veiligheid staat voorop!

U bent bij ons van harte welkom. Huize Glory stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers. Dankzij de ruime opzet van ons hotel, restaurant en ons landgoed van 13 hectare duingebied geniet u van voldoende ruimte tijdens uw verblijf. Verder kunnen wij u volledig ontzorgen met ons ontbijt,  lunch en diner. 

Lunch & diner voor onze hotelgasten!

In verband met de nieuwe covid-19 maatregelen is ons restaurant enkel geopend voor onze hotel en appartement gasten. U kunt nu tijdens uw verblijf heerlijk genieten van een lekkere betaalbare lunch & diner met een ongelofelijk mooi uitzicht. Reserveren is verplicht en kunt u doen via onze receptie.

Reserveer direct uw tafel

Over Landgoed Huize Glory

In de huidige chaotische tijd hebben veel mensen behoefte aan rust, even nergens meer aan denken. U hoeft daarvoor niet ver te reizen! Denk eens aan een verblijf in een van onze kamers of appartementen. U vindt bij ons zeker de rust en de ontspanning die u nodig heeft!

 

Alles voor een fijn verblijf

Voor de kleintjes

Voor onze kleine gasten is ook genoeg te beleven op ons landgoed. Wij hebben namelijk een leuk speelbos en binnen een fijne speelkamer.  

Lees verder